Welkom bij Unicorn Tattoos

Dé tattoostudio die gespecialiseerd is in portretten en die elk soort stijl kan realiseren.

Klantbeoordelingen

Het BizBook van Unicorn Tattoos laat je toe jouw eigen ervaring te delen met de bezoekers van mijn website. Tevreden over mijn service, een leuke anekdote of een hartelijke aanmoediging? Ik hoor het graag!

Ben je nog niet bekend met het plaatsen van een review via BizBook? Hier lees je meer.


Beoordeling
Anoniem blijven
Evalueren
Unicorn Tattoos
5
120 Beoordeling
  • Amanda V.
    11-09-2018 21:46
    Super fijn behandeld en mooi strak werk
  • Amanda V.
    11-09-2018 21:46
    Super fijn behandeld en mooi strak werk
  • Amanda V.
    11-09-2018 21:46
    Super fijn behandeld en mooi strak werk
  • Amanda V.
    11-09-2018 21:46
    Super fijn behandeld en mooi strak werk
  • Amanda V.
    11-09-2018 21:46
    Super fijn behandeld en mooi strak werk
  • Amanda V.
    11-09-2018 21:46
    Super fijn behandeld en mooi strak werk
  • Bianca V.
    06-09-2018 17:11
    Super tattoo begin vandaag voor mijn oude tattoo nog niet klaar maar nu al super gaaf en happy met resultaat...kan bijna niet wachten tot de volgende keer
  • Bianca V.
    06-09-2018 17:11
    Super tattoo begin vandaag voor mijn oude tattoo nog niet klaar maar nu al super gaaf en happy met resultaat...kan bijna niet wachten tot de volgende keer
  • Bianca V.
    06-09-2018 17:11
    Super tattoo begin vandaag voor mijn oude tattoo nog niet klaar maar nu al super gaaf en happy met resultaat...kan bijna niet wachten tot de volgende keer
  • Bianca V.
    06-09-2018 17:11
    Super tattoo begin vandaag voor mijn oude tattoo nog niet klaar maar nu al super gaaf en happy met resultaat...kan bijna niet wachten tot de volgende keer
  • Bibi Spiegelenberg
    01-09-2018 20:57
    Een aanrader ze luisterde goed naar wat jij wilt.top
  • Bibi Spiegelenberg
    01-09-2018 20:57
    Een aanrader ze luisterde goed naar wat jij wilt.top
  • Bibi Spiegelenberg
    01-09-2018 20:57
    Een aanrader ze luisterde goed naar wat jij wilt.top
  • Bibi Spiegelenberg
    01-09-2018 20:57
    Een aanrader ze luisterde goed naar wat jij wilt.top
  • Bibi Spiegelenberg
    01-09-2018 20:57
    Een aanrader ze luisterde goed naar wat jij wilt.top
  • Bibi Spiegelenberg
    01-09-2018 20:57
    Een aanrader ze luisterde goed naar wat jij wilt.top
  • Nicole Phillipson
    30-08-2018 21:43
    Zeer tevreden gezellige sfeer lieve vrouw .. erg precies met haar werk
  • Nicole Phillipson
    30-08-2018 21:43
    Zeer tevreden gezellige sfeer lieve vrouw .. erg precies met haar werk
  • Nicole Phillipson
    30-08-2018 21:43
    Zeer tevreden gezellige sfeer lieve vrouw .. erg precies met haar werk
  • Nicole Phillipson
    30-08-2018 21:43
    Zeer tevreden gezellige sfeer lieve vrouw .. erg precies met haar werk
  • Nicole Phillipson
    30-08-2018 21:43
    Zeer tevreden gezellige sfeer lieve vrouw .. erg precies met haar werk
  • Cor Heyting
    30-08-2018 15:23
    Zeer tevreden mooi werk erg blij mee
  • Cor Heyting
    30-08-2018 15:23
    Zeer tevreden mooi werk erg blij mee
  • Priscilla P.
    28-08-2018 22:49
    Wil je een mooie tattoo ga dan naar uniform tattoo!!!! Zij is ongelofelijk top in covers en gewone tattoo,s!! Echt dikke pluim!!
  • Priscilla P.
    28-08-2018 22:49
    Wil je een mooie tattoo ga dan naar uniform tattoo!!!! Zij is ongelofelijk top in covers en gewone tattoo,s!! Echt dikke pluim!!
  • Priscilla P.
    28-08-2018 22:49
    Wil je een mooie tattoo ga dan naar uniform tattoo!!!! Zij is ongelofelijk top in covers en gewone tattoo,s!! Echt dikke pluim!!
  • Priscilla P.
    28-08-2018 22:49
    Wil je een mooie tattoo ga dan naar uniform tattoo!!!! Zij is ongelofelijk top in covers en gewone tattoo,s!! Echt dikke pluim!!
  • Priscilla P.
    28-08-2018 22:49
    Wil je een mooie tattoo ga dan naar uniform tattoo!!!! Zij is ongelofelijk top in covers en gewone tattoo,s!! Echt dikke pluim!!
  • Priscilla P.
    28-08-2018 22:49
    Wil je een mooie tattoo ga dan naar uniform tattoo!!!! Zij is ongelofelijk top in covers en gewone tattoo,s!! Echt dikke pluim!!
  • Priscilla P.
    28-08-2018 22:49
    Wil je een mooie tattoo ga dan naar uniform tattoo!!!! Zij is ongelofelijk top in covers en gewone tattoo,s!! Echt dikke pluim!!
  • Bosch Pavla
    27-08-2018 22:18
    Ik ben zeer tevreden met de tattoo en dit is al mijn 2e keer top!
  • Weenink Justin
    27-08-2018 16:19
    Zeer aardige vrouw
  • Weenink Justin
    27-08-2018 16:19
    Zeer aardige vrouw
  • Weenink Justin
    27-08-2018 16:19
    Zeer aardige vrouw
  • Mel C
    24-08-2018 20:55
    Vandaag mn eerste tattoo laten zetten
  • Mel C
    24-08-2018 20:55
    Vandaag mn eerste tattoo laten zetten
  • Mel C
    24-08-2018 20:55
    Vandaag mn eerste tattoo laten zetten
  • Mel C
    24-08-2018 20:55
    Vandaag mn eerste tattoo laten zetten
  • Mel C
    24-08-2018 20:55
    Vandaag mn eerste tattoo laten zetten
  • Krull Sabrina
    23-08-2018 18:16
    Super artist met veel gevoel voor haar werk
  • Sanne Muntz
    23-08-2018 12:57
    Fantastische tattoo. Zeer kundige vakvrouw. En een fantastisch gaaf mens. Een uitje om er naar toe te gaan!
  • Sanne Muntz
    23-08-2018 12:57
    Fantastische tattoo. Zeer kundige vakvrouw. En een fantastisch gaaf mens. Een uitje om er naar toe te gaan!
  • Renate Mulder
    09-07-2018 19:01
    Vorige week 1 op 1 begeleiding gehad. De cursus was super leerzaam en rustig stap voor uitgelegd. Zeer goede gastvrouw. Bedankt voor alles en tot gauw Gr Renate
  • Franka O.
    16-11-2017 22:45
    Héle mooie, gave tattoo gezet! Gezellig ook, maar vooral een hele positieve ervaring!
  • Albers Patricia
    09-09-2017 17:06
    Ik ben super blij met mijn 2 tattoos
  • Albers Patricia
    09-09-2017 17:06
    Ik ben super blij met mijn 2 tattoos
  • Albers Patricia
    09-09-2017 17:06
    Ik ben super blij met mijn 2 tattoos
  • Albers Patricia
    09-09-2017 17:06
    Ik ben super blij met mijn 2 tattoos
  • Jesse M
    05-09-2017 19:34
    Super!!!
  • Jesse M
    05-09-2017 19:34
    Super!!!
  • Jesse M
    05-09-2017 19:34
    Super!!!
  • Jesse M
    05-09-2017 19:34
    Super!!!
  • Jesse M
    05-09-2017 19:34
    Super!!!
  • Jesse M
    05-09-2017 19:34
    Super!!!
  • Jesse M
    05-09-2017 19:34
    Super!!!
  • Patrick Van werven
    02-09-2017 17:19
    Zeer netjes en professioneel gezet, ben er superblij mee.
  • Balk Mike
    30-08-2017 17:49
    Geweldige service nu voor de 3 keer getatoeëerd en tot in de details 100 procent tevreden volgende afspraken staan vast!!!
  • Thea Jordaan
    29-08-2017 12:38
    Zeer tevreden. Klantvriendelijkheid, open benadering, eerlijk en een ontspannen geheel. Ik heb deze tottooeerder uitgezocht via internet, afgegaan op mijn gevoel en dat bleek de juiste keuze. Kan het een ander zeker aanraden.
  • Maurice Maurice ponstein
    28-08-2017 16:53
    Weer zeer goed behandelt en ze blijft je super op je gemak stellen 1 woord top
  • Richard Van Werven
    26-08-2017 17:35
    Leuke ontvangst voeldemijgauw op mijn gemak
  • Richard Van Werven
    26-08-2017 17:35
    Leuke ontvangst voeldemijgauw op mijn gemak
  • Richard Van Werven
    26-08-2017 17:35
    Leuke ontvangst voeldemijgauw op mijn gemak
  • Richard Van Werven
    26-08-2017 17:35
    Leuke ontvangst voeldemijgauw op mijn gemak
  • Richard Van Werven
    26-08-2017 17:35
    Leuke ontvangst voeldemijgauw op mijn gemak
  • Eliza Eliza Brom
    26-08-2017 00:32
    Zeer goede klantvriendelijkheid en leuk om mee te praten. Ik voelde me zeer op mijn gemak!
  • Henk Krop
    11-07-2017 17:32
    Prima cover up bij mij gedaan, tevens goede nazorg. Top!
  • Henk Krop
    11-07-2017 17:32
    Prima cover up bij mij gedaan, tevens goede nazorg. Top!
  • Henk Krop
    11-07-2017 17:32
    Prima cover up bij mij gedaan, tevens goede nazorg. Top!
  • Henk Krop
    11-07-2017 17:32
    Prima cover up bij mij gedaan, tevens goede nazorg. Top!
  • Henk Krop
    11-07-2017 17:32
    Prima cover up bij mij gedaan, tevens goede nazorg. Top!
  • Henk Krop
    11-07-2017 17:32
    Prima cover up bij mij gedaan, tevens goede nazorg. Top!
  • Kalden Floris
    10-07-2017 20:24
    Hele vriendelijke vrouw en tattoeerd goed 10/10
  • Kalden Floris
    10-07-2017 20:24
    Hele vriendelijke vrouw en tattoeerd goed 10/10
  • Kalden Floris
    10-07-2017 20:24
    Hele vriendelijke vrouw en tattoeerd goed 10/10
  • Kalden Floris
    10-07-2017 20:24
    Hele vriendelijke vrouw en tattoeerd goed 10/10
  • Kalden Floris
    10-07-2017 20:24
    Hele vriendelijke vrouw en tattoeerd goed 10/10
  • Kalden Floris
    10-07-2017 20:24
    Hele vriendelijke vrouw en tattoeerd goed 10/10
  • Kalden Floris
    10-07-2017 20:14
    Hele vriendelijke vrouw en tattoeerd goed 10/10
  • Johnny Van Putten
    07-07-2017 17:23
    Echt geweldig, heel vriendelijk en gezellig. Zeer professioneel en veel ervaring.
  • Cor Cor brom
    01-07-2017 13:33
    Dik tevreden met ontwerp,niks geen pijn,gezellig gekletst!
  • Nermina Omerovic
    29-06-2017 13:06
    Je hebt mij heel blij gemaakt.
  • Monique Monique
    23-06-2017 13:38
    Vriendelijke vrouw die weet hoe ze een tattoo moet zetten zeer vakkundig en prachtig resultaat. Ik kom zeker de volgende x weer bij haar terug Groet monique
  • Uit ede Sonja
    21-06-2017 13:32
    2 jaar geleden van mijn man en oudste dochter een eervolle tattoo te hebben gekregen. Maar helaas zeer slechte tatoeerder. Nu eindelijk weer door men dochter en man en schoonzoon een geweldige opknapper Lucia bedankt. Hij is uitstekend en perfect hersteld. Veel liefs. Sonja uit ede.
  • Pinkster Martinus
    16-06-2017 23:25
    Als zeer professioneel en prettig ervaren
  • Dick Dick
    10-06-2017 16:00
    Maakt mooie tattoos! Zeker een aanrader.
  • Balk Mike
    08-06-2017 16:21
    tattoo zelf hartstikke goed gelukt communicatie tussen klant en tatoeerder meer dan perfect genoeg ruimte voor pauze,'s en ook iemand die met mij mee denkt ik raad dit aan om hier ff langs te komen gr Mike
  • Angela Flor
    07-06-2017 19:56
    Eerste tattoo en ben er super blij mee
  • Dave Stolle
    30-05-2017 22:59
    Hij is erg goed gezet en ze nam de tijd
  • Marion Van der horst
    30-05-2017 22:58
    Wat een goede ervaring om hier mijn tweede tattoo te zetten en kom zeker terug voor meerdere dank je wel Lucia. Je bent een topperrrr
  • Errol Davelaar
    26-05-2017 19:55
    Geweldig gedaan xxx
  • Silvia Brom
    26-05-2017 19:55
    Geweldige tattooeerster mooi resultaat en oog voor detail en realiteit
  • Cor Cor
    23-05-2017 22:41
    Geweldige tattoo shop zeker een aanrader voor de mensen die een tattoo wilen zetten en ook lovevoor de mensen die hier zijn respect
  • Romy Zaal
    10-05-2017 13:25
    Erg klantvriendelijk! En de tattoo is erg netjes. Super blij mee :)
  • Romy Zaal
    10-05-2017 13:25
    Erg klantvriendelijk! En de tattoo is erg netjes. Super blij mee :)
  • Gerbrand Voorhorst
    05-05-2017 13:00
    Ergfijne behandeling gehad met mooi resutaat
  • Wees Van
    02-05-2017 14:26
    Geweldige tatoeage, zeer blij mee
  • Wilco Wilco
    26-04-2017 14:38
    Echt super mooi werk portret gezet door lucia echt een aanrader vriendelijk goede nazorg gewoon weg geweldig ik ga zeker weer terugkomen
  • Sylvana Gerritsen
    24-04-2017 20:48
    Erg mooie tattoos voor een betaalbare prijs heb er nu 3 hiervan en komen er zeker meer
  • Leonie Gerritsen
    24-04-2017 20:48
    Super Service, goeie hygiëne, hele mooie tattoos. Ik zal iedereen aanraden om hier heen te gaan!
  • Tank m.a Tank
    15-04-2017 12:58
    Geweldige service. Rekening houdend denkt goed mee. Als ik het in 1 zin moet zeggen dan was ze perfect meedenkend helpende artiest. Een zeeer moeilijke coveren toch nagenoeg perfect gezet. Zeker tha place tot be thxxx
  • Nick Nick
    01-04-2017 16:41
    Helemaal geweldig!!
  • Rob Rob bosch
    05-03-2017 11:24
    Super mooie tattoo Zeer blij mee op naar de volgende tattoo
  • Andy Bonhof
    03-03-2017 13:39
    Zeer tevreden met de tattoo's die lucia bij mij heeft gezet ga zeker voor mij volgende tattoo weer naar haar toe
  • Marsha Marsha
    24-02-2017 18:09
    Supper mooie veer laten zetten,erg vriendelijk en neemt de tijd voor je.echt een aanrader en ga zeker terug
  • Danielle Jansen
    23-02-2017 22:41
    Super Service super netjes en zeer hygiënisch, echt een aanrader. Een lieve schat met humor en precisie
  • Martijn Martin ponstein
    22-02-2017 20:37
    Super vrouw zet netjes de tattoo super blij mee
  • Maurice Maurice ponstein
    22-02-2017 20:37
    Super Service ze stelt je zeer op je gemak en het gaat op je eigen tempo niks gehaast ,!!
  • Richard Oldham
    18-02-2017 13:32
    Was een hele fijne ervaring. Mooie tekening gemaakt Goed ontvangen. Lekker geklets.
  • Herman van den Berg
    16-02-2017 21:56
    M'n eerste tattoo...goed uitgelegd en heel ontspannen. Tattoo zeer mooi. Heel tevreden Zeker een aanrader!
  • Freddy v.
    04-02-2017 13:41
    Zeer blij met mijn tattoo, mooi gezet.
  • Dennis W.
    04-02-2017 13:40
    Super mooi gedaan netjes gewerkt en ook zeer hygiënische
  • Remco H.
    03-02-2017 19:26
    Gezellig plekje om je tattoo door een expert te laten zetten. Voor mij wasmachine het mijn eerste tattoo ik werd goed uitgelegd over de tattoo en de nazorg
  • Kim Kim
    03-02-2017 19:25
    Super netjes vrolijke gezellige sfeer.. en veel uitleg
  • Yuri Plant
    26-01-2017 12:16
    Gaat rustig met je om de tafel zitten voor een ontwerp. Neemt de tijd en raffelt het niet af.
  • Debbie De lege'
    24-01-2017 14:33
    Ik ben super blij met mijn huilende zigeuner jongen!!! Gauw op naar de volgende..... Goed gedaan lucia ;)
  • Legé Esther
    24-01-2017 14:32
    Supermarkt blij met mijn tattoos.....dank je
  • Edel Spoor
    21-01-2017 13:30
    Hartelijke ontvangst, professionele werkruimte en apparatuur. Prachtig persoonlijk ontwerp en prima prijs/kwaliteit verhouding. Topper!!
  • Patricia Van de spoel
    20-01-2017 21:47
    Mooi werk geleverd en jel voelt je er op je gemak. En ze neem de tijd voor Je! Voor herhaling Vatbaar!, Top!
  • Mieneke Buitenhuis
    20-01-2017 12:19
    Heel tevreden over mijn tatoeerder, hygiënisch en heel netjes,ze weet precies hoe je het hebben wil,ze is heel aardig en lief,en echt niet duur......dus echt een aanrader
  • Jan POMP
    12-01-2017 16:50
    Ik ben hier prettig geholpen,goede sfeer. Er word alle tijd voor je genomen dus geen haast werk. Zeker een aanrader.

Een afspraak maken?

Neem contact op met Unicorn Tattoos!