Welkom bij Unicorn Tattoos

Dé tattoostudio die gespecialiseerd is in portretten en die elk soort stijl kan realiseren.

Unicorn Tattoos voor jouw portrettattoo

Wil je een dierbare een mooi plekje geven? Door middel van een portret als tatoeage geef jij jouw geliefde het mooisteplaatsje die er is. Unicorn Tattoos is gespecialiseerd in deze creaties en staat klaar om ook jouw portrettattoo in Apeldoorn te realiseren.

Realistische werken

Mijn carrière als tattoo artist begon bij het ontwerpen van portrettatoeages. Na enkele jaren ben ik zelf portretten gaan zetten. Inmiddels heb ik hier mijn specialisme van gemaakt en kan ik elk soort portret tatoeëren. Hierbij maakt het niet uit of het om een dierbaar persoon, een bekendheid of een huisdier gaat. Neem een foto mee en ik zorg voor een prachtig portretontwerp in black and grey of fullcolour. Natuurlijk is het tevens een optie om zelf een ontwerp mee te nemen. Te allen tijde doe ik er alles aan om een zo’n realistisch mogelijk werk te creëren.

Portret naar jouw wensen

In principe kan ik de portrettattoo overal op het lichaam zetten. Populair zijn de armen, de benen en de schouderbladen. Wel raad ik aan om niet te kiezen voor een te kleine tattoo. De details zullen dan namelijk minder goed zichtbaar zijn. Per portrettatoeage ben ik tussen de 2 en 4 uur bezig. Je kunt er eveneens voor kiezen om het tatoeëren over meerdere afspraken te verdelen of om een plaatselijke verdoving toe te passen. De prijzen zijn afhankelijk van de grootte, de moeilijkheidsgraad en de kleur. Maak een afspraak bij mijn tattooshop en we kijken samen hoe we het portret het beste naar jouw wensen kunnen realiseren.

Neem contact op met Unicorn Tattoos in Apeldoorn om een afspraak te maken voor jouw portrettattoo. Dit doe je door te bellen naar 085-8884055 Heb je nog vragen? Deze kun je evengoed stellen via het contactformulier bovenaan de pagina. Ik sta je spoedig te woord.

Een afspraak maken?

Neem contact op met Unicorn Tattoos!